Absorbtie ridicata
Formeaza bulgari foarte repede

Degajare de praf scazuta
aproape pana la zero

Pentru pisici exigente si proprietari care apreciaza confortul

Verificati ce il face diferit

S-ar parea ca in materie de nisip pentru pisici nu poti vorbi despre un produs exclusivist. S-ar putea sa sune un pic ridicol – dar este vorba doar de o toaleta pentru pisici!

Exact! – numai ca?

Personalizat

Producand nisip de pisici, CANADIAN CAT, am analizat toate problemele si comentariile proprietarilor de pisici si am creat un produs care rezolva cele mai frecvente probleme.

1

Cautat

Nisip pentru pisici,

Care nu produce praf

Raspunsul nostru

CANADIAN CAT are boabe mici si regulate, la care au fost eliminate complet fractiile de praf. Acest lucru este deosebit de important pentru proprietarii care se confrunta cu intrebarea: ce nisip sa aleg pentru pisica cu astm?

2

Cautat

Nisip pentru pisici,

Care nu se lipeste de litiera

Raspunsul nostru

CANADIAN CAT este un nisip extrem de absorbant. Cum functioneaza tripla activare in timpul productiei? Datorita acesteia, boabele de bentonita absorb mai mult lichid chiar si mai repede, datorita caruia urina nu ajunge pe peretii litierei si astfel nisipul nu se lipeste de ea.

3

Cautat

Nisip pentru pisici,

Care nu sa va imprastia

Raspunsul nostru

Nisipul din jurul litierei nu este doar cel purtat pe labele pisoiului. Pisicile au un reflex innascut pentru a-si ingropa excremente. Asa ca de multe ori nisipul se imprastie in afara litierei. CANADIAN CAT este un nisip cu bentonita, care absoarbe lichidul mai repede si mai bine, astfel incat puteti turna un strat mai subtire in litiera, ceea ce ajuta la mentinerea curateniei in jurul litierei.

4

Cautat

Nisip pentru pisici,

care mascheaza bine mirosurile neplacute

Raspunsul nostru

Formula unica de productie si materialul special selectat utilizat in productia al CANADIAN CAT ofera protectie impotriva mirosurilor neplacute. De asemenea, limiteaza dezvoltarea bacteriilor, care sunt principala cauza a mirosurilor neplacute.

5

Cautat

Nisip pentru pisici,

care nu trebuie inlocuit zilnic

Raspunsul nostru

CANADIAN CAT, la fel ca toate asternuturile pe baza de bentonita, nu necesita inlocuirea zilnica. Nu trebuie decat sa indepartati bulgarii si excrementele solide si apoi sa adaugati in loc o cantitate proportionala de nisip. Boabele fine si absorbtia exceptionala a acestora face ca doar o cantitate mica de nisip sa absoarba tot lichidul. Acest lucru il face pe CANADIAN CAT sa fie extrem de eficient si economic.

Asternuturile noastre pentru pisica

Asternutul pe baza de bentonita este unul dintre cele mai populare. Verificati asternuturile de pisici pentru cei mai pretentiosi proprietari. CANADIAN CAT

Canadian Cat

baby powder

De unde sa cumperi

Canadian Cat

lavender

De unde sa cumperi

Canadian Cat

unscented

De unde sa cumperi

Super Benek recomanda!

Vezi toate produsele

Asternut produs de producatorul marci Super Benek