Neutralizatori de mirosuri

szampony mokre
szampony mokre
szampony mokre

Vezi toate produsele

Prospetime si miros placut

Absorbtia si neutralizarea mirosurilor neplacute

De ce sa folosim absorbante de mirosuri si neutralizatoare?

Care este scopul acestora?

Produsele precum absorbantii de mirosuri si neutralizatoarii sunt agenti care urmaresc sa elimine mirosurile neplacute asociate cu defecarea pisicii, precum si sa creasca eficienta si sa prelungeasca durata de viata a granulelor.

De ce merita sa le folosim? ?

Acestea va permit sa va bucurati impreuna cu animalul dumneavoastra de prospetime si atmosfera placuta. Acest grup de produse este un complex de ingrediente special selectat care leaga urina si amoniacul eliberat.

Ce preparat ar trebui sa alegeti?

Daca, pe langa absorbtia mirosurilor neplacute, dorim sa extindem durata de viata a asternutului si sa crestem igiena substratului, merita sa alegem produse sub forma de granule sau pulbere. Preparatele sub forma de spray sunt excelente pentru pulverizarea intr-o camera in care este amplasata litiera.

Cum se utilizeaza absorbantele de mirosuri si neutralizatoarele

Produse in granule:

In litiera: imprastiati pe suprafata asternutului o cantitate mica de absorbant, apoi agitati litiera astfel incat pulberea sa ajunga in partea de jos a acesteia.

In afara litierei: o cantitate mica de preparat se imprastie in locul murdar si in jurul lui. Dupa cateva minute, curatati murdaria.

Produse sub forma de spray

Dupa deblocarea capacului, pulverizati apasand capacul spray-ului. Directioneaza fluxul inainte sau in catre locul unde sunt generate mirosurile neplacute, tinand departe de fata.

In ce forma este disponibil produsul nostru?

Neutralizatoarele sunt produse disponibile sub forma de granule si spray. Produsele disponibile in sticle cu pulverizator sub forma de spray permita aplicarea usoara a substantei si utilizarea neutralizatorului ca odorizant in incaperi sau in apropierea litierei pisicii, culcusului cainelui si custi pentru rozatoare. Neutralizatoarele si absorbantii de miros sub forma de granulele sunt excelente pentru litiere si pentru utilizarea punctuala pe murdarie.

Super Benek
Absorbant de miros ORGANIC LINE

Produsul este fabricat 100% pe baza de plante. Este neutral pentru animale, si se descompune in mod natural. Poate fi utilizat in litiere cu toate tipurile de asternuturi, sau in afara litierei pentru suprafetele murdare. Absorbantul neutralizeaza excelent mirosurile neplacute, imbunatateste functionalitatea asternutului, creste eficienta, previne lipirea de fundul litierei.
Arome disponibile: natural, citric, iarba proaspata.

Super Benek
Absorbant de miros MINERAL LINE

Absorbantele de miros minerale sunt realizate pe baza de bentonita si sunt ideale pentru litiere, in care se foloseste asternutul pe baza de bentonita. Aceasta materie prima are proprietati de absorbtie excelenta pentru lichide si mirosuri neplacute. In plus, elimina eficient microorganismele si ciupercile, de asemenea, inhiba dezvoltarea lor.

Parfumuri disponibile: neutru, lavanda, padure verde, briza marii.

Super Benek
Absorbant de miros pe baza de silicagel

Este un produs pe baza de silicagel. Gelul de silice este o forma poroasa de dioxid de siliciu format sintetic din silicatul de sodiu. Gelul de silice este dur si durabil, are o capacitate mare de absorbtie a umiditatii, deoarece are proprietati extrem de higroscopice.

Parfumuri disponibile: fructe.

Super Benek
neutralizator

Un produs a carui ingrediente dezinfectante si neutralizante a se bazeaza pe complexe de ingrediente naturale. Perfect acceptat de animale si recomandat proprietarilor de animale de companie care doresc sa prelungeasca viata asternutului si sa nu-si faca griji pentru mirosul neplacut din litiera.
Parfumuri disponibile: natural, lavanda, fructe, ceai verde

Super Benek
Neutralizator sub forma de spray

Este un produs usor de utilizat care indeparteaza eficient mirosurile neplacute in jurul litierei si in toata casa. Parfumul delicat care pluteste in ambient dupa utilizarea neutralizatorului este placut pentru oameni si acceptat de toate animalele.
Parfumuri disponibile: briza marii, aloe, ceai verde, flori albe, struguri negri, fructe exotice

Super Benek
Pudra de curatare pentru litiera

Produsul destinat curateniei litierei este un mijloc prin care putem indeparta murdaria, chiar si cele mai persistente, din litieri, din custi, terarii, voliere si altele. SUPER BENEK PUDRA DE CURATARE A LITIEREI nu numai curata si dezinfecteaza, dar lasa si un miros proaspat si placut.