DESPRE NOI

Producatorul brandului Super Benek este companie Certech, care opereaza in industria zoologica de peste 25 de ani, oferind clientilor produse de cea mai inalta calitate, care ajuta la ingrijirea completa a sanatatii si bunastarii animalelor de companie in fiecare zi.
In acest moment, sub brandul Super Benek puteti gasi:

  • Asternuturi pentru pisici (pe baza de: bentonita, lemn, porumb, silicagel)
  • neutralizatoare si absorbante de miros,
  • hrana umeda,
  • hrana uscata,
  • produse de ingrijire (sampoane pentru pisici, soluti pentru igiena bucala, preparate educationale),
Contactati-ne

Si totul a inceput cu nisipul….

Nisipul cu bentonita Super Benek este cel mai recunoscut produs din oferta noastra. Cand productia a inceput in urma cu 25 de ani, obiectivul principal era sa asigure o calitate inalta in fiecare etapa a productiei, astfel incat produsul final sa indeplineasca cerintele consumatorilor. In baza acestui obiectiv, astazi asternutul pe baza de bentonita este foarte apreciat de catre proprietarii de pisici. Tehnologii, inspectorii de calitate si tehnicienii de laborator supravegheaza fiecare proces de productie. Important este ca activitatile intregii echipe nu se limiteaza doar la control. De asemenea, cauta sa dezvolte produse care sa raspunda problemelor si nevoilor clientilor. De aceea, in oferta de asternut pe baza de bentonita de la Benek puteti gasi mai multe tipuri de pietris: standard, economic, compact, optim, shaggy pentru pisicile cu par lung, inodor si parfumat.

Asternuturile Super Benek nu sunt doar pe baza de bentonita. Oferta include si asternuturi:

  • pe baza de lemn,
  • pe baza de silicagel,
  • pe baza de porumb.
Fiecare dintre aceste produse a fost creat pentru a raspunde nevoilor unui grup specific de proprietari de pisici. La asternuturile pe baza de bentonita, cel mai important factor, inainte de predarea produsului catre client, este verificarea calitatii si performantei pietrisului. Stim cat de dificil este sa gasim cel mai potrivit produs pentru o pisica intr-un labirint de informatii si o multime de produse, motiv pentru care extindem sistematic gama pentru ca proprietarii de pisici sa poata ajunga la produse verificate si produse de o companie cunoscuta si respectata.

Super Benek are deja in oferta neutralizatoare si absorbante de miros, pulberi de curatare a literei, dar si hrana uscata si umeda, precum si produse pentru ingrijirea pisicilor.

Jakość produktów super benek

Cea mai inalta calitate

Nu numai ca respecta sistemele de management al calitatii implementate (ISO: 9001, GMP, HCCP), dar mai ales asculta comentariile si sugestiile clientilor care folosesc produsele noastre in fiecare zi si stiu perfect ce este important pentru imbunatatirea calitatii si a utilizabilitatii produselor noastre.

Jakość produktów super benek

O echipa de experti

Oamenii care lucreaza cu pasiune si angajament si, cel mai important, cu o educatie adecvata, pentru ca produsele Super Benek sa fie de top pe piata zoologica si sa raspunda nevoilor proprietarilor de pisici.

Jakość produktów super benek

Serviciu clienti profesional

Va stam la dispozitie si va incurajam sa ne contactati pentru orice intrebari cu privire la produsele noastre sau sanatatea prietenilor cu patru picioare. De asemenea, va incurajam sa cititi postarile noastre pe blog in care ne impartasim cunostintele si experienta noastra.

Contactează-ne !

Dacă sunteți interesat de oferta noastră sau doriți să aflați mai multe