asternut pe baza de lemn

żwirek
żwirek
żwirek

Vezi toate produsele

Asternutul pentru pisici

produs din lemn

Avantaje si informatii de baza

Confortabil si la andemana

Asternutul din lemn este foarte usor si in acelasi timp eficient. Ambalajul de 7 litri in versiunea Kruszon Clumping cantareste putin de 3 kg.

Absoarbe bine mirosul neplacut

Aromele de pin sau lemn de molid creeaza un miros placut racoritor in jurul litierei absorband in acelasi timp mirosul neplacut al urinei.

Usor de utilizat

Asternutul din lemn, datorita formei si originii sale, poate fi aruncat in toaleta, daca reglementarile locale o permit. Trebuie amintit ca poate fi utilizat doar asternutul care a fost folosit. Nu goliti continutul in acest fel a intregii lietiere. Sub influenta apei, bulgarul se dezintegreaza usor, fara a lasa substante periculoase.

Asternutul din lemn – din ce lemn?

Asternutul din lemn este un produs realizat din 100% materii prime de origine naturala. Baza acestui asternut sunt fibrele ce provin din conifere, deoarece au calitati de utilizare foarte bune: absorb bine lichidele si mirosurile. Sunt deschise la culoare, placute la atingere, nu ranesc labele delicate ale pisicilor. Este important sa mentionam ca pentru productia asternutului din lemn sunt folosite subprodusele provenite din prelucrarea lemnului uscat. Pentru a fi sigur ca acest lemn este nedaunator pentru animale, materia prima este controlata pentru puritate, sursa de origine si proprietati fizico-chimice.

Asternutul din lemn pentru rozatoare si animale mici

Desi cel mai des asternutul de lemn este folosit in litierele pentru pisici, insa utilizarea acestuia este mult mai larga. Asternutul din lemn poate fi folosit si in custi pentru hamsteri, soareci, iepuri si chiar testoase si pasari. Este recomandat ca atunci cand cumparati asternutul din lemn pentru rozatoare sa alegeti o optiune ce nu formeaza bulgari si cu un diametru granular mai mic. (Pinio Compact)

Asternutul din lemn – care ar trebui sa alegeti?

Asternutul din pisici din lemn are de obicei un miros natural, rasinos. Fiecare versiune este disponibila, in plus, in versiunile de parfum.

Alegerea parfumului depinde de preferintele atat ale proprietarului, cat si ale pisicii, deoarece anumitor pisoi nu le plac asternuturi cu nota de miros.

Pentru a sti ce asternut sa alegeti, trebuie sa raspundeti mai intai la intrebarea: cautam asternuturi care creeaza bulgari sau care nu creeaza bulgari? Asternutul din lemn are aceste 2 optinuni:

Cel care nu creeaza bulgari – se prezinta sub forma de peleti sau role mici, care sub influenta lichidelor se dezintegreaza in praf care leaga urina si mirosul. Pentru acest asternut, intregul continut al litierei se elimina dupa ce s-a constatat ca asternutul si-a pierdut proprietatile.

Cel care creeaza bulgari – asa-numitul Kruszon sau Pinio Compact, in forma de pietris mai fin decat in versiunea de mai sus, care sub influenta lichidului este compactata in bucari mici, care se elimina din litiera in mod regulat.

Super Pinio PELLETS

Parfumuri disponibile: natural, citrice, taiga, ceai verde
Informatii: Cel care nu creeaza bulgari. Fabricat din microfibre de conifere, fara adaugarea de substante chimice. Are proprietati grozave in absorbtia lichidelor si legarea mirosurilor.
Este recomandat nu numai pisicilor, ci si animalelor de companie mici: iepuri, rozatoare, reptile si pasari.

Super Pinio KRUSZON

Parfumuri disponibile: natural, taiga, ceai verde, citrice
Informatii: Asternut pe baza din lemn care se compacteaza. O serie de asternuturi din lemn de conifere care au proprietati de absorbtie excelente atat pentru lichide cat si pentru mirosuri.
Recomandat in primul rand pentru pentru pisici, dar si pentru animale mici de companie.

Super Pinio COMPACT

Disponibil: cel care se compacteaza si cel care nu se compacteaza
Informatii: Asternut pe baza de porumb Compact are forma de peleti, avand o dimensiune mai mica a granulelor decat in versiunea clasica.