nisip pe baza de bentonita

żwirek
żwirek
żwirek
żwirek
żwirek
żwirek
Vezi toate produsele

Asternuturi pentru pisicii

Produs din bentonita

Avantaje si informatii de baza

O litiera curata pentru mai mult timp

Asternutul pe baza de bentonita se compacteaza rapid si permanent. Bulgarii nu se lipesc de litiera si sunt usor de indepartat

Absoarbe bine mirosurile neplacute

Datorita proprietatilor bentonitei, asternutul absoarbe perfect mirosurile, acest lucru permite pastrarea litierei chiar si in incaperi mici

Eficient si economic

Asternuturi pe baza de bentonita sunt disponibile in aproape fiecare magazin, la preturi relativ mici. Se elimina doar bulgari, datorita carora asternutul se pastreaza mai mult timp.

Asternutul pe baza de bentonita – ce este?

Asternutul pe baza de bentonita este unul dintre cele mai populare asternuturi. Arata ca nisip sau pietris (in functie de granulatie). Este fabricat din bentonita – o roca sedimentara foarte speciala. De ce bentonita? Deoarece se caracterizeaza prin faptul ca, dupa un tratament adecvat, poate absorbi cantitati foarte mari de lichide si compusi volatili. Se compacteaza perfect.

Proprietatile asternutului pe baza de bentonitao

Asternutul pe baza de bentonita a castigat popularitate datorita capacitatii sale de a absorbi lichide si mirosurile neplacute. Se compacteaza bine, facand usoara indepartarea bulgarilor contaminati din litiera, fara a fi necesara inlocuirea intregului substrat.. Este apreciat pentru buna absorbtie a mirosurilor si, prin urmare, nu este necesara inlocuirea lui in fiecare zi. Ofera o buna protectie antibacteriana. Este foarte eficient si usor de curatat, deoarece bentonita in contact cu fecalele pisicii formeaza bulgari usor de indepartat.

Pentru cine este asternutul pe baza de bentonita?

Pentru cei care apreciaza comoditatea – nu trebuie sa fie schimbat in fiecare zi, se indeparteaza doar partile contaminate. Pentru cei care au mai mult de o pisica – asternutul pe baza de bentonita absoarbe perfect mirosurile, este foarte eficient.

Pentru cei care apreciaza calitatea inalta la un pret rezonabil.

Ce asternut pe baza de bentonita alegem pentru pisica dumneavoastra?

Atunci cand alegeti asternutul pe baza de bentonita, acordati atentie granulatiei.. Granulele mai fine sunt mai eficiente decat cele mai mari si au o sensibilitate mai mica la lipirea fundul litierei, dar acestea din urma – este mai usor de curatat. Un alt criteriu de selectie poate fi mirosul. Oferta include asternuturi naturale, fara adaugarea compozitiilor de parfum, precum si asternuturile parfumate. Se poate acorda atentie si aditivilor care intaresc proprietatile bentonitei, de exemplu substante bactericide. Merita mentionat si asternutul mixt, care include atat fractii fine, cat si groase, datorita carora combinam avantajele celor doua tipuri.

Super Benek COMPACT

Arome disponibile: natural, briza marii, lavanda, prospetime de citrice. Informatii: Asternut cu granulatie fina, ceea ce il face extrem de eficient si absorbant. Compactandu-se formeaza bulgari compacti, regulati. Nu se lipeste de litiera. Recomandat pentru pisicile tinere, zvelte.

Super Benek STANDARD

Arome disponibile: padure verde naturala, lavanda, prospetime de citrice. Informatii: Asternutul se caracterizata prin boabe obisnuite (2 – 5 mm), care ofera o protectie mai mare impotriva imprastierii din afara litierei. Absoarbe eficient atat mirosurile neplacute, cat si lichidele. Pentru a imbunatati performantele sale, este bine sa folositi absorbanti sau neutralizatoari care impiedica asternutul sa se lipeasca de litiera. Recomandat in special pentru masculi.

Super Benek OPTIMUM

Arome disponibile: natural, ceai verde, Galapagos Informatii: aceasta serie de asternuturi reprezinta o combinatie de absorbtie ridicata si comoditate de curatare. Granulele sunt de diferite dimensiuni: cele mai mici asigura o absorbtie ridicata, in timp cele mai mari ofera protectie impotriva imprastierii.

Super Benek EXCLUSIVE

Arome disponibile: balls, rollers Informatii: asternuturile pe baza de bentonita din linia Exclusive reprezinta produsele care, datorita formei granulelor netede, garanteaza parametri de performanta deosebiti si protejeaza impotriva imprastierii. Produsele balls reprezinta granulele sferice si ovale, in timp ce Extra-mix reprezinta asternutul Balls imbogatit cu silicagel compact. Ca toate asternuturile Super Benek, se compacteaza bine, absorb umiditatea cat si mirosul neplacut.

Super Benek SHAGGY

Arome disponibile: natural si lavanda Informatii: pisicile cu parul lung au nevoie de un asternut care nu se va lipi de blana lor, si mai ales pentru ele, dar nu numai, a fost creata o serie de asternut Shaggy, cu granule groase (0,5-5 mm) cu o suprafata neteda care raman in litiera si nu pe parul pisicii. Acest asternut este recomandat tuturor celor care doresc sa limiteze imprastierea asternutului din afara litierei. In plus, la fiecare ambalaj se adauga plicul Super SORB care imbunatateste proprietatile functionale – creste absorbtia lichidelor si a mirosurilor neplacute si reduce lipirea asternutului de fundul litierei.

Super Benek ANTIBACTERIAL

Informatii: asternut anti-bacterian fabricat din cea mai pura materie prime. Granulele albe se compacteaza in bulgari in forma regulata. La ambalaj se adauga un pliculet cu pudra antibacteriana care neutralizeza mirosurile neplacute si impiedica dezvoltarea microrganizmelor.

Super Benek Universal

Disponibil in serie: universal natural, universal compact Informatii: o serie creata pentru proprietarii de pisici si alte animale de companie. Asternutul de culoare maro sau verde-cenusiu, care se compacteaza usor. Pretul sau este scazut, mentinand in acelasi timp o calitate si performanta adecvata, reprezinta o solutie excelenta pentru proprietarii a mai multor animale de companie.

Super Benek ECONOMIC

Informatii: asternut de pisici din seria ECONOMIC este un amestec de granulele groase si fine, cu proprietati bune de absorbtie si eficienta ridicata. Pretul scazut il face competitiv in comparatie cu alte asternuturi disponibile pe piata.

Asternutul pe baza de bentonita – cum se foloseste?

Este important ca stratul de pietris sa aiba o grosime de cel putin 5 cm, datorita caruia pietrisul nu se va lipi de fundul litierei si va crea bulgari usor de indepartat. Cat de des trebuie sa inlocuim acest asternut? Curatarea zilnica a litierei inseamna indepartarea bulgarilor formati sub influenta urinei si a excrementelor si adaugarea asternutului daca nivelul din litiera este mai mic de 5 cm. In conditii normale, cu o singura pisica, litiera trebuie spalata si asternutul trebuie inlocuit cel putin o data pe luna.