Hrana uscata

karmy suche
karmy suche
karmy suche
karmy suche

Vezi toate produsele

Hrana uscata pentru pisici

Care sunt avantajele hranii uscate de pisici STRONG&HEALTHLY CAT?

Continut ridicat de proteine de origine animala

Pisicile ca animale carnivore ar trebui sa primeasca cat mai multe produse de origine animala, motiv pentru in hrana uscata STRONG&HEALTHLY CAT gasim 77-80% din proteine de origine animala.

Un complex unic pentru sanatatea si vitalitatea pisicii

Formula 5 Complex utilizata in hrana Super Benek este formata dintr-un compus de aditivi speciali care ingrijesc dintii, tractul digestiv, sistemul imunitar, blana si pielea.

Hrana uscata pentru pisici STRONG&HEALTHY CAT

Hrana Super Benek din linia STRONG&HEALTHY CAT reprezinta un aliment bogat in proteine pentru pisici, a caror reteta a fost dezvoltata de un grup de experti pentru a oferi pisicilor cea mai complexa hrana. Ceea ce caracterizeaza acesta linie este continutul ridicat de proteine animale (77-80%) si formula 5 Complex:

  • Dental Care, adica dinti puternici si sanatosi, datorita continutului de tripolifosfat de sodiu (S.T.T.P), care leaga calciul prezent in saliva. Curatarea naturala a dintilor este posibila datorita duritatii si formei granulelor alimentare.
  • OPTIMAL DIGESTIV stimulaza intestinul, ajuta la defecare si previne diareea. Adaugarea de montmorillonit are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv si excretor, iar Yukki elimina cauzele mirosului neplacut al respiratiei si fecalelor.
  • IMMUNITY CONTROL hrana imbogatita cu prebiotice care nu se digera, ceea ce stimuleaza cresterea si activitatea florei intestinale la pisica.
  • TOXIN ABSORPTION datorita prezentei montmorillonitului este posibila eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism.

karmy suche

Super Benek Kitten

Destinat pisicilor tinere – are un continut echilibrat in grasimi si proteine (proteine animale – 80%), adaos de acizi Omega si prebiotice, care ofera o protectie suplimentara pentru sistemul imunitar al pisicilor.

karmy suche

Hrana Super Benek Strong & Healthy CAT – Adult

Hrana imbogatita cu complexul IMMUNITY CONTROL, este compus din prebioticele naturale din plante ce stimuleaza flora intestinala. Continutul de acizi nesaturati OMEGA-3 ajuta la starea pielii si aspectul blanii si, in plus, are efect antiinflamator. Un set echilibrat de nutrienti asigura o stare excelenta si este o sursa de multe beneficii pentru sanatatea pisicii.

karmy suche

Hrana Super Benek Strong & healthy cat- anti-hairball

Previne formarea ghemotoacelor de par. Hrana completa, datorita adaosului de fibrelor vegetale si celulozei previne retentia de par si imbunatateste transportul alimentelor in sistemul digestiv. Ca toate produsele din aceste serii, Strong & healthy cat- anti-hairball, este bogat in vitamine, proteine animale si acizi grasi esentiali.

karmy suche

Hrana Super Benek Strong & healthy cat- urinary

Previne formarea de pietre struvite datorita nivelului adecvat de substante minerale. Hrana a fost imbogatita cu adaugarea de acid citric care scade pH-ul urinei, iar merisoarele protejeaza tractul urinar.

Ce hrana ar trebui sa alegeti?

Se stie ca pisoii tineri si pisicile adulte au nevoie de hrana diferita. Hrana pentru pisiciile castrate sau celor cu probleme renale ar trebui sa aiba o compozitie usor diferita. Stilul de viata al felinelor este, de asemenea, semnificativ. Asadar, cum alegi cea mai buna hrana pentru pisici? Cel mai bine este sa corespunda nevoilor specifice ale pisicilor.

Pisici Caracteristici speciale ale acestor pisici Ce hrana Propunerea noastra
Pisoii (pana la 12 luni) Aceste animale cresc, se dezvolta rapid, sunt active si foarte svelte. Hrana bogata in calorii si bogata in proteine care va satisface cerintele nutritive ridicate ale pisoiilor. Aditivii care ajuta la formarea oaselor si muschilor, precum si asigura dezvoltarea corespunzatoare a sistemului nervos si a creierului. Super Benek Kitten – pisica tanara – continut echilibrat de grasimi si proteine (proteine animala – 80%), cu adaos de acizi Omega si prebiotice, ofera o protectie suplimentara pentru sistemul imunitar in dezvoltare.
Pisici adulte (de la 1 an) Pisicile fara exces de greutate si alte probleme de sanatate. Activitate fizica – moderata. Hrana echilibrata Hrana Super Benek Strong & Healthy – pentru adulti – imbogatita in complexul Immunity Control, impreuna cu prebioticele naturale din plante ce stimuleaza flora intestinala. Continutul de acizi nesaturati OMEGA-3 ajuta la starea pielii si aspectul blanii si, in plus, are efect antiinflamator. Un set echilibrat de nutrienti asigura o stare excelenta si este o sursa de multe beneficii pentru sanatatea pisicii.
Pisicile castrate sau sterilizate si cele care sufera de obezitate Animalele cu tendinta de a fi supraponderale sunt expuse riscului de urolitiaza cauzata de castrare. Hrana care are un continut redus de calorii, mai putin fosfor si magneziu pentru a preveni formarea pietrelor in vezica urinara. Hrana Super Benek Strong & healthy cat- Sterilised – hrana completa cu valoare calorica redusa, mentinand in acelasi timp un continut ridicat de proteine animale.
Pisicile care au o problema cu ghemotoacele de par din tractul digestiv. In mare parte pisicile care au parulul lung, dar problema se poate aplica si pisicilor cu parul scurt, care inghit parul in timp ce se ling. Continut mai mare de fibre si fibre vegetale Hrana Super Benek Strong & healthy cat- anti-hairball – controlul ghemotoacelor de par. Hrana completa, care datorita adaugarii de fibre vegetale, fibre si celuloza previne acumularea parului si imbunatateste transportul alimentelor in sistem tractului intestinal. Ca toate produsele din aceasta serie, Strong & healthy cat- anti-hairball este bogat in vitamine, proteine animale si acizi grasi esentiali.