HRANA

Hrana umeda

Completa

Pozitiva

Excelenta

Afla mai multe

Hrana uscata

Speciala

In portii complete

Cu un continut ridicat de proteine animale

Afla mai multe

„Ce fel de mancare pentru pisici?” iata una dintre cele mai importante intrebari pe care ar trebui sa si le puna cei ce au in grija ... torcatori. De alimentatie depind starea si sanatatea animalutelor noastre. Multitudinea de produse de pe piata poate face ca detinatorii cu mai putina experienta sa se simta cam dezorientati.
Tipurile de hrana sunt:

  • hrana uscata
  • hrana umeda

Hrana uscata este o alegere populara printre proprietarii de pisici, datorita, mai ales, usurintei cu care este servita, accesibilitatii sale in magazine si a raportului atractiv pret-calitate. Hrana uscata pentru pisici este disponibila in multe variante. Compozitia sa este adaptata in functie de varsta, activitatea si nevoile pisicilor sanatoase. Hrana umeda este apropiata de modalitatea primara de hranire a pisicilor, de aceea este recomandata de multi specialisti. Un alt avantaj al acestul produs este continutul crescut de apa, ceea ce ajuta la mentinerea unui nivel corespunzator de hidratare a organismului.

Cum sa alegem hrana cea mai buna pentru pisica?

Hrana pentru pisica, oare care este cea mai buna? Cum sa hotaram care dintre felurile de hrana disponibile pe piata va fi cea ideala pentru pisica noastra?? Sa incepem de la adaptarea alimentatiei in functie de varsta pisicii. Exista diferente in necesarul de diversi compusi nutritivi al pisoilor mici (un necesar mai mare de proteine complete), al pisicilor mature sau al seniorilor (un continut sporit de fibre). "Hrana uscata sau hrana umeda” este totodata intrebarea pe care trebuie sa ne-a punem alegand modul de hranire pentru torcatorul nostru, inclusiv pentru noi, ca proprietari (usurinta cu care este pastrata, servita). Trebuie tinut cont, de asemenea, de nevoile speciale ale pisicii: probleme dermatologice, alergii sau sensibilitatea stomacului.

Contactează-ne !

Dacă sunteți interesat de oferta noastră sau doriți să aflați mai multe